Premierul Victor Ponta a declarat ca va inainta alte doua propuneri de ministru doar dupa ce presedintele Traian Basescu il va informa oficial, in scris, ca le respinge pe cele transmise saptamana trecuta, adaugand, ironic, ca ii va propune pe Elena Basescu la Cultura si pe Sorin Blejnar la Buget.

"Daca Traian Basescu va respinge cele doua propuneri, cu siguranta trebuie sa fac alte propuneri, dar ca sa fiu sigur ca le accepta Basescu o s-o propun pe EBA, pe Elena Basescu, la Cultura si pe Sorin Blejnar la Buget, pentru ca probabil acestia sunt modelele de cultura si de stiinte in ale bugetului pe care Basescu le-a promovat in ultimii zece ani", a spus Ponta la postul B1 TV, scrie MEDIAFAX.

El a amintit ca presedintele are dreptul, conform Curtii Constitutionale, sa refuze o singura data o propunere a premierului si a precizat ca asteapta sa vada o hartie prin care Basescu sa anunte oficial, in scris, ca respinge cele doua propuneri.

Citeste si: Basescu: In principiu voi respinge propunerile de ministri!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.