Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost ales, sambata, in functia de presedinte al Partidului Liberal Reformator (PLR), el precizand, ulterior, in fata delegatilor veniti la Congres, ca acest vot ii da speranta si increderea ca va ajunge si presedintele Romaniei.

Chitoiu, propunerea lui Tariceanu pentru functia de secretar genral al PLRpriveste, votul dumneavoastra imi da speranta si incredere ca voi ajunge presedintele Romaniei si voi ajunge sa-i reprezint pe toti romanii ca un presedinte care isi intelege misiunea, o misune dificila, de responsabilitate, care inseamna a realiza coeziunea la nivelul societatii, de a aduna energii in jurul unui proiect maret care sa ne faca mai mandri si mai demni", a mai spus Tariceanu, potrivit MEDIAFAX.

El si-a mai declarat si convingerea ca echipa PLR va reusi sa dea primul presedinte liberal al Romaniei.

"Dragi colegi, toti cei care suntem azi aici pe scena si am fost alesi de dumneavoastra am primit un vot de incredere, un vot pe care eu il intepretez intr-un mod foarte simplu si clar: ne-ati mandatat sa ducem mai departe liberalismul in Romania si va multumim", a spus Tariceanu, in debutul discursului sau.

Chitoiu, propunerea lui Tariceanu pentru functia de secretar general al PLR

El a precizat ca isi doreste ca echipa aleasa in fruntea partidului sa reprezinte liberalismul in fata tuturor romanilor.

Tariceanu a fost ales presedinte al PLR cu 1167 de voturi "pentru" din 1183 voturi valabil exprimate. Totodata, a fost aleasa si structura de conducere a PLR, formata din 19 vicepresedinti si 27 de membri ai Biroului Politic Central.

Tariceanu a fost singurul candidat la functia de presedinte al partidului.

Citeste si: PLR isi alege conducerea: Tariceanu, singurul candidat la sefia partidului


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.