Deputatul UDMR Marton Arpad a declarat, vineri, ca argumentele presedintelui Traian Basescu privitoare la nominalizarea Rozaliei Biro la Ministerul Culturii "sunt cusute cu ata alba" si crede ca oricine ar fi fost propus seful statului ar fi gasit o justificare ca sa nu fie numit.

"Argumentarea presedintelui Basescu mi se pare cusuta cu ata alba. Cred ca oricine ar fi fost propus ar fi gasit presedintele o justificare ca sa nu fie numit. Eu intotdeauna nu pot urmari ideile domnului presedinte, el intotdeauna are in orice miscare de-a sa si niste lucruri ascunse, niste teluri, pe care le urmareste", a precizat Marton Arpad, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca senatorul Rozalia Biro a fost multi ani viceprimarul Oradei, care are populatie majoritara vorbitoare de limba romana si ca Biro a urmat facultatea in limba romana.

"Ea este economista, a terminat facultatea in limba romana in Romania, ca atare majoritatea colegilor ei, care sunt si ei intelectuali, erau romani si se pare ca a reusit sa comunice cu profesorii sai, cu colegii sai. Ea n-a terminat facultatea pe luna, ci in Romania, n-a studiat prin alte parti, ea vorbeste limba romana. Cred ca aceste probleme sunt doar niste observatii scoase din joben pentru a respinge o nominalizare", a adaugat deputatul UDMR.

Citeste si: Basescu, despre nominalizarile de ministri: Le consider NEPOTRIVITE!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.