PDL sustine ca incidentul de la congresul de sambata, pentru fuziunea PNL-PDL, in ceea ce priveste omiterea sintagmei "un nume de Traian" din imnul national a fost o "eroare neintentionata" a firmei care a asigurat desfasurarea evenimentului, nefiind un gest premeditat sau la cererea unui tert.

PDL a dat publicitatii, marti, o precizare in ceea ce priveste momentul intonarii imnului national la congresul comun PNL-PDL de sambata, in care s-a decis fuziunea celor doua partide. In debutul reuniunii fusese intonate din imnul de stat doar doua strofe, prima si a treia, fiind omisa cea de-a doua strofa care contine sintagma "un nume de Traian".

Potrivit PDL, firma care s-a ocupat de organizarea evenimentului a explicat ca incidentul "a fost o eroare neintentionata", iar varianta difuzata fusese preluata de pe internet cu titlu gratuit si folosita de mai multi ani de zile, scrie MEDIAFAX.

"Aceasta varianta eronata exista si astazi pe mai multe pagini web. La evenimentul de sambata, au fost redate doar primele doua strofe din varianta detinuta, din motive exclusive de incadrare in timpii alocati desfasurarii evenimentului. Nu am editat, procesat sau distorsionat acest material audio. Ne cerem scuze pentru inconvenientele create, asigurandu-va, inca o data, ca nu a fost nimic intentionat, premeditat sau la cererea unui tert", se arata in precizarea facuta de firma in cauza, potrivit comunicatului PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.