Fostul lider liberal Crin Antonescu a declarat, luni, inaintea sedintei Delegatiei Permanente reunite pentru a decide prezidentiabilul partidului, ca nu renunta la candidatura sa la Presedintie, ca urmare a rezultatelor sondajului intern.

Intrebat daca renunta la candidatura la prezidentiale avand in vedere rezultatele sondajului intern, Antonescu a raspuns: "Nu".

El a spus ca nu intentioneaza sa comenteze rezultatele sondajului intern, scrie MEDIAFAX.

"E un sondaj pe care nu mi-l asum, dar pe care nu-l contest", a spus Antonescu, aratand ca nu va solicita alt sondaj in Delegatia Permanenta.

"Acum zece zile am propus sa trecem la vot fara sondaje, in conditiile in care nu s-au mai facut analizele despre care fusese vorba initial. Desemnarea unui candidat la Presedintie de catre un partid este o decizie politica. Ea trebuie formalizata cumva. Ea nu se poate lua in constatarea unor sondaje. Ea pur si simplu, in baza sondajelor, in baza tuturor factorilor pe care cineva ii poate avea in minte atunci cand ia o decizie, trebuie sa insemne o decizie luata prin vot de un for al unui partid", a spus Antonescu.

El a aratat, raspunzand unei intrebari, ca nu i-a cerut nimeni sa se retraga.

El a mai aratat ca in cadrul Delegatiei Permanente s-ar putea proceda la un vot nominal in cazul stabilirii prezidentiabilului partidului.
Antonescu a mai aratat ca exclude o candidatura independenta a sa la prezidentiale.

"Nu am vorbit niciodata despre o candidatura a mea daca partidul desemneaza pe altcineva, exclud o candidatura independenta", mai spus Antonescu.

Citeste si: Sondaj PNL: Iohannis il invinge pe Antonescu in cursa pentru Presedintie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.