Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca partidul si-a desemnat deja candidatul pentru Presedintia Romaniei, adaugand ca ”aici nu e pe toane, ci pe regulamente”, raspunzand astfel solicitarii formulate de Monica Macovei de a fi inclusa in procesul de selectie a candidatului dreptei.

Intrebat daca democrat-liberalii au discutat despre solicitarea Monicai Macovei de a fi inclusa in procesul de selectie a candidatului dreptei la prezidentiale, Vasile Blaga a spus ca "PDL si-a desemnat in cel mai democratic mod cu putinta candidatul pentru Presedintia Romaniei".

"Nu am ce sa adaug in plus. Aceasta este parerea unanima a conducerii PDL. Aici nu e pe toane, e pe regulamente, si stiu ca si dansa (Monica Macovei - n.r.) respecta regulamentele", a spus presedintele PDL, potrivit MEDIAFAX.

El adaugat ca Macovei trebuia sa se inscrie in cursa interna pentru desemnarea candidatului PDL pentru prezidentiale, la momentul in care a avut loc procedura respectiva, nu acum, cand deja a fost desemnat Catalin Predoiu.

Monica Macovei a declarat, pentru "Romania Libera" ca solicita sa fie inclusa in procesul de selectie a candidatului dreptei la Presedintie.

Macovei a declarat ca "procesul de selectie a unui candidat al dreptei trebuie deschis oricarei persoane care are sanse sa invinga PSD la alegerile prezidentiale" si ca "extinderea acestui proces poate fi numai benefica deciziei dreptei de a castiga alegerile".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.