Premierul Victor Ponta a afirmat ca a gresit atunci cand a mers, luni, la o discutie cu presedintele Traian Basescu, deoarece a gandit institutional ca intre structurile statului trebuie sa existe respect, dar a ajuns la concluzia ca "atunci cand te bagi in cocina, te mananca porcii".

"Imi pare rau si am facut o greseala ca m-am dus la Cotroceni. Eu am gandit institutional ca intre institutii trebuie sa existe respect, dar m-am invatat: cand te bagi in cocina, te mananca porcii!", a spus Ponta, in sedinta de guvern, scrie MEDIAFAX.

El a aratat ca, in luna decembrie, va trebui restabilit prestigiul institutiei prezidentiale.

Premierul a adaugat ca Romania este o tara in care "EBA (Elena Basescu - n.r.) si Udrea se pricep mai bine la economie decat cei de la Harvard", dar ca vrea sa transmita un mesaj pentru toti tinerii pregatiti din Romania, "ca EBA si Elena Udrea sunt doar o parte a acestei societati".

"Imi pare rau pentru doamna Petrescu, eu cred ca a facut bine ca s-a intors in tara in care doamna EBA si doamna Udrea se pricep mai bine la economie decat cei de la Harvard, dar eu cred sincer, si vreau sa dau un mesaj catre toti tinerii pregatiti din Romania, ca doamna EBA si doamna Udrea sunt o parte a acestei societati, insa cei mai multi sunt cei care apreciaza profesionalismul si, din punctul asta de vedere, succes tuturor celor tineri", a transmis Ponta.

Citeste si: [VIDEO] Inregistrarea discutiei dintre Basescu si Ponta, publicata de catre Presedintie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.