Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, dupa intalnirea cu premierul Victor Ponta si ministrul Finantelor, ca este ”o echipa foarte nepregatita”, care nu a fost in masura sa ai dea solutiile de care avea nevoie pentru a fi linistit in privinta reducerii CAS.

"Nu prea am avut succes, trebuie sa recunosc", si-a inceput presedintele declaratia de presa.

El a adaugat ca i se pare ca este vorba despre "incompetenta Guvernului", pentru ca reprezentantii Executivului nu au avut "argumente cifrice" care sa il faca sa fie "mai linistit".

"S-a venit doar cu afirmatii: reducerea CAS va scoate la suprafata munca la greu, stimuleaza infiintarea de noi locuri de munca - argumente extrem de volatile", a spus Traian Basescu, potrivit MEDIAFAX.

Seful statului a apreciat ca a fost "o echipa foarte nepregatita".

"Pentru mine a fost clar ca singura abordare pe care o au si premierul si ministrul Finantelor este politica", a mai spus presedintele.

"Cert este ca reprezentantii Guvernului nu au fost in masura astazi sa-mi dea solutiile de care aveam nevoie. (...) Ma asteptam ca macar doamna ministru sa vina cu o foaie A4", a adaugat Traian Basescu.

Citeste si: [VIDEO] Inregistrarea discutiei dintre Basescu si Ponta, publicata de catre Presedintie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.