Politica 2 Iulie 2014 17:47
Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca au existat situatii in care a fost amenintat, dar a evitat sa dea detalii despre acestea, el aratand ca primeste informari de la SPP atunci cand este vorba de situatii care pot pune in pericol viata sa sau a familiei sale, inclusiv in scris.

"Eu primesc informari de la SPP atunci cand e vorba despre situatii care pot pune in pericol viata mea sau a cuiva din familie. E normal, isi fac datoria", a spus Ponta, raspunzand unei intrebari in acest sens, scrie MEDIAFAX.

Ponta a mentionat ca primeste informari in scris in special legate de familie.

"Atunci cand e vorba de ceva care pune in pericol mai putin persoana mea - pentru ca sunt insotit totdeauna de cel putin un aghiotant - in general cand e vorba de familie, daca e vreo problema - am copii, nu vreau sa fie niciodata amenintati - despre asta am primit si informari scrise ca sa fim prudenti si, slava Domnului!, nu s-a intamplat niciodata nimic", a spus Ponta.

Intrebat daca au fost situatii in care a fost amenintat, Ponta a raspuns: "Bineinteles ca au fost, dar cand ai o asemenea functie iti asumi tot felul de nemultumiri".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.