Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca declaratia Parlamentului prin care i se cere demisia este "un lucru extrem de grav", "o actiune de intimidare a justitiei", el acuzand Legislativul ca "a fraternizat cu clanul Bercea".

Intrebat ce parere are despre declaratia adoptata de Parlament prin care i se cere demisia, presedintele Basescu a raspuns: "Pai aici discutam despre o declaratie a Parlamentului care preia integral sustinerile clanului Bercea si care judeca inaintea justitiei. Este, in opinia mea, un lucru extrem de grav pe care l-a facut Parlamentul, o actiune de intimidare a justitiei, pentru ca toata declaratia se sustine pe afirmatiile, pe franturile de filmari pe care le-a oferit clanul Bercea".

Seful statului a afirmat ca, din acest motiv, spune ca Parlamentul "a fraternizat cu clanul Bercea", transmite MEDIAFAX.

"As sublinia un singur lucru: ati aflat din declaratia directorului SRI ca acest clan este in atentia structurilor de securitate din 2001. Nimeni nu observa doua lucruri fundamentale, zic eu: in primul rand faptul ca pentru prima data membrii acestui clan, in frunte cu liderul clanului, au fost condamnati in mandatul meu", a spus Basescu.

El a aratat ca, in al doilea rand, nimeni nu ia in consideratie punctele de vedere ale celui acuzat, respectiv fratele sau, precizand ca "totul" se sprijina pe afirmatiile si probele prezentate de clan.

Basescu a mai spus ca nimeni nu ia in considerare faptul ca fratele sau a facut denuntul de santaj si anul trecut, si anul acesta.

El a aratat ca s-a abtinut sa faca orice fel de declaratie, desi a afirmat ca stie punctul de vedere al fratelui sau, pentru ca nu vrea sa se spuna ca influenteaza Justitia.

"Reactia mea este la declaratia politica a Parlamentului, care deja a fraternizat cu clanul Bercea. Asta este realitatea Romaniei de astazi. Spun ca a fraternizat cu clanul Bercea pentru ca este preluata si impregnata de punctele de vedere exprimate de Antena 3, reprezentanti ai clanului si in general abordeaza realitatile, intre ghilimele, ale clanului Bercea", a mai spus Basescu.

Citeste si:
Parlamentul a aprobat bugetul de stat pentru anul 2024
Parlamentul a aprobat bugetul...

Citeste si: Parlamentul a adoptat declaratia prin care cere DEMISIA lui Traian Basescu!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.