Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca absenta presedintelui Traian Basescu de la ceremonia de aniversare a 150 de ani de la infiintarea Senatului reprezinta o situatie anormala.

"Cred ca a fost o situatie anormala, ca multe alte situatii anormale din acesti zece ani de mandat ai presedintelui Basescu", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a spus ca isi doreste ca din decembrie, cand se termina manatul presedintelui Traian Basescu in fruntea statului, astfel de momente sa nu se mai repete.

"Imi doresc foarte mult ca incepand din decembrie asemenea momente in care presedintele nu-l invita pe presedintele Senatului, cand presedintele Senatului nu-l invita pe presedinte, si multe altele, ca au fost o multime in acesti zece ani, sa nu se mai repete, pentru ca tine foarte mult si de personalitatea presedintelui ca asemenea conflicte sa fie evitate", a mai spus Ponta.

Premierul Victor Ponta a facut aceasta declaratie dupa ce a participat la sedinta solemna a Senatului, la care presedintele Traian Basescu nu a fost invitat, dar la care au participat fostii sefi de stat Ion Iliescu si Emil Constantinescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.