Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, in debutul sedintei BPN al PSD, la care presa a avut acces, ca social-democratii vor face aliante locale cu PP-DD pentru ca nu exista alte solutii pentru a face majoritati in consiliile judetene si locale.

"Daca putem sa facem - si o sa discutam azi - aliante cu PP-DD pentru a pastra majoritatile, le vom face, si vom discuta cu cei de la PP-DD pentru ca nu avem alta solutie de a avea majoritate si important este sa incercam proiectele de la nivel national si cele de la nivel local sa le ducem mai departe, in ciuda acestei schimbari de situatie", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Ponta a mai spus ca e important ca PSD sa decida la nivel local ce aliante face.

"Noi am candidat in 2012 in USL, am spus poporului ca ii scapam de PDL si i-am scapat, in 39 de judete din 41 i-am scapat de PDL si uite ca s-a intors PDL pe usa din dos. Cu PNL impreuna vor iarasi toti aia pe care i-am dat noi jos in 2012 sa fie la guvernare locala", a spus Ponta.

El a aratat ca PSD va fi in opozitie in multe dintre CJ si CL.

"Asta nu inseamna ca (PSD - n.r.) nu isi va face datoria fata de oamenii care ne-au votat si explicati ca oamenii au votat ceva si PNL-PDL le dau altceva dupa doi ani. Smecheria domnului Blaga e eficienta, dar cred ca oamenii vor fi extrem de nemultumiti de aceste smecherii", a mai spus Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.