Politica 3 Iunie 2014 11:50
Premierul Victor Ponta a fost intrebat, marti, daca ii este frica de liberalii Crin Antonescu si Klaus Iohannis, asa cum declara fostul presedinte al PNL, el raspunzand ca ii este frica de Dumnezeu si ca astfel de atacuri politice fac parte din trecut.
Solicitat de jurnalisti sa comenteze afirmatiile lui Crin Antonescu potrivit carora Ponta ar fi un conducator extrem de periculos, care sustine teoria conspiratiei si caruia i-ar fi frica de el si de Iohannis, premierul a precizat: "Mi-e frica de Dumnezeu, cum cred ca va e si dumneavoastra".

"Cred ca suntem intr-un stadiu in care trebuie sa uitam de lucrurile din trecut, de genul acesta de a face politica si trebuie sa construim. Si, din punctul meu de vedere, dupa alegerile pentru Parlamentul European, Romania este in pozitia in care putem construi, putem sa accentuam lucrurile bune din cresterea economica - am vazut pe primele trei luni s-au creat in sfarsit pestre 70.000 de noi locuri de munca -, sa absorbim mai multe fonduri europene, sa combatem coruptia in toate domeniile. Asta e directia in care trebuie sa mergem. Genul asta de atacuri politice fac parte din trecut", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.