Politica 31 Mai 2014 16:10
Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea a comentat ironic, sambata, renuntarea lui Crin Antonescu de a candida la presedintia Romaniei, intrebandu-se: "Cine sa-l voteze, daca proiectul USL l-a destramat domnia-sa?".

"Ce trist! Cine sa-l voteze, daca proiectul USL l-a destramat domnia-sa? Era normal sa nu mai candideze, din punctul meu de vedere nu e o mare pierdere pentru Romania, cred ca este un castig. E treaba domniilor-lor (n. red. - PNL-PDL) pe cine desemneaza, sa faca ce cred ca dreapta sa se uneasca. (...) Cariera lui politica s-a incheiat in momentul in care a decis sa rupa PNL din USL", a comentat presedintele Camerei Deputatilor, potrivit MEDIAFAX.

Presedintele Camerei l-a portretizat pe Crin Antonescu drept "un om instabil", care a fost "eternul candidat" si care "cand s-a apropiat de finish a clacat".

"Este o mare greseala ca acest cetatean a ajuns presedintele PNL", a mai spus Zgonea.

Citeste si: Crin Antonescu: NU mai candidez la Presedintia Romaniei!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.