Politica 30 Mai 2014 12:29
Liderul PDL Theodor Stolojan a venit, vineri dimineata, la sediul BEC, pentru a-si ridica mandatul de europarlamentar, fiind huiduit, atat la intrarea cat si la iesirea din sediul Biroului, de un grup de sustinatori ai lui Mircea Diaconu.

Theodor Stolojan a ajuns la sediul BEC in jurul orei 10, la scurt timp dupa Mircea Diaconu, care fusese intampinat la intrare de un grup de simpatizanti. Acestia l-au huiduit pe Stolojan la intrarea in sediul BEC, in timp ce Diaconu se afla deja in cladire. Fostul premier a intrat in sediul BEC fara a le raspunde simpatizantilor lui Diaconu, transmite MEDIAFAX.

Dupa cinci minute, la iesire, Stolojan a fost huiduit din nou, si mai puternic: "Sa isi fie rusine, ba!", "Te-au pus acolo, bai ciobane, ba", "Ai furat tara!", "Impusca-te, ba!".

Mircea Diaconu, care iesise si el din sediul BEC, a incercat sa ii tempereze pe cei care strigau. Stolojan a trecut rapid pe langa grupul de simpatizati ai lui Diaconu, fara a reactiona.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.