Politica 29 Mai 2014 14:55
Mircea Geoana spune ca ii lasa pe membrii PSD, simpatizantii partidului si milioanele de romani care au votat culorile social-democrate in 2009 sa judece declaratia lui Victor Ponta privind modul in care a votat la prezidentialele din 2009, precizand ca el a castigat turul I si fara votul lui Ponta.

"Ii las pe membrii nostri de partid, pe votantii nostri, pe simpatizantii nostri sa judece o astfel de atitudine a domnului Ponta", a spus Mircea Geoana, potrivit MEDIAFAX.

El a continuat: "Cu sau fara votul lui Victor Ponta, in primul tur, in 2009, am castigat peste trei milioane de voturi si in al doilea tur am castigat 5,2 milioane de voturi. Am castigat alegerile in Romania si probabil le-am castigat si pe ansamblu".

Intrebat despre faptul ca Victor Ponta l-ar fi informat ca nu a votat cu el in primul tur din 2009, Mircea Geoana a evitat sa raspunda, spunand: "Este singurul lucru pe care vreau sa il spun astazi".

"Judecata apartine milioanelor de romani care m-au votat si au votat culorile social-democrate in 2009", a mai spus Geoana.

Presedintele PSD, Victor Ponta, fost purtator de cuvant al campaniei prezidentiale a lui Mircea Geoana, a declarat, joi, ca multi dintre cei cu care a votat la prezidentiale din '90 pana acum nu au castigat, dar important este mersul la vot, el afirmand ca in 2009 a votat in primul tur cu Crin Antonescu, apoi cu Mircea Geoana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.