Politica 28 Mai 2014 15:24
Prim-vicepresedintele demisionar al PNL, Klaus Iohannis, va candida la presedintia PNL, el facand acest anunt in Delegatia Permanenta.

Iohannis a spus in Delegatia Permanenta ca doreste sa candideze la functia de presedinte al partidului, transmite MEDIAFAX.

In acest sens, el a cerut derogare de la criteriul de vechime in partid pentru a putea candida. Delegatia Permanenta i-a aprobat lui Iohannis derogarea pentru a putea candida.

"Astazi in deschiderea Delegatiei Permanente am anuntat ca voi candida la presedintia PNL. Am cerut o derogare de vechime pentru a fi in aceasta pozitie. Cred ca reactia colegilor din partid a fost una foarte buna. In concluzie, ne pregatim pentru Congres", a spus Iohannis.

El a spus ca a fost suparat de rezultatul la europarlamentare in Sibiu. "Eu cred ca PNL va continua foarte bine, in final cred ca vom si castiga", a spus Iohannis.

Congresul extraordinar al PNL in care va fi aleasa noua conducere a partidului va fi organizat peste o luna de zile, au declarat surse liberale. Conform surselor citate, Delegatia Permanenta a PNL a convocat congresul extraordinar al partidului in 28-29 iunie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.