Politica 27 Mai 2014 17:01
Deputatii au respins, marti, cererea privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului Florin Popescu, fiind exprimate 224 de voturi "impotriva" si 78 "pentru".

Deputatii s-au pronuntat prin vot secret cu bile asupra cererii privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului Florin Popescu.

"Le multumesc colegilor mei ca au avut incredere in mine ca nu reprezint un pericol public si vreau sa reafirm ca ma pun la dispozitia justitiei oricand voi fi solicitat pentru o declaratie, nu ma voi sustrage si nu am de gand sa fug din tara", a afirmat Popescu.

Intrebat in legatura cu faptul ca in timpul votului deputatilor el s-a inchinat, Popescu a spus: "Oricine trece prin astfel de lucruri are emotii, iar la noi in familie este o traditie veche crestineasca si am cerut si sprijin divin, evident. Si vad ca m-a ajutat si ii multumesc".

Deputatul Florin Popescu a solicitat deputatilor, inainte de vot, sa nu-l considere un pericol public, aratand ca acuzatiile la adresa sa se refera de probleme de acum 2 ani din perioada Sarbatorilor Pascale si nu din campanie electorala, transmite MEDIAFAX.

"Vin astazi in fata dumneavostra sa incerc sa va conving ca nu sunt un pericol public", le-a spus Popescu deputatilor. El a adaugat ca de cand a fost acuzat a mers saptamanal la Parchet pentru clarificari, nu s-a sustras anchetei justitiei si ca s-a prezentat si la Comisia juridica. "Va solicit si dumeavostra sa nu ma considerati un pericol public. De un an si jumatate suntem colegi si nu cred ca puteti sa ma considerati un pericol public", a mai spus Popescu.

Camera Deputatilor nu a reusit sa se pronunte de trei saptamani asupra acestui punct din cauza lipsei deputatilor, pe fondul campaniei electorale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.