Politica 27 Mai 2014 16:07
Presedintele Traian Basescu a afirmat, marti, ca scorul obtinut de Partidul Miscarea Populara la alegerile europarlamentare de duminica "nu este entuziasmant", dar este unul bun pentru un partid inregistrat in 29 ianuarie 2014.

"Nu a fost un scor entuziasmant, dar a fost un scor bun pentru un partid care s-a inregistrat pe 29 ianuarie 2014", a spus Basescu, intrebat cum apreciaza scorul obtinut de PMP la euroalegeri, transmite MEDIAFAX.

Presedintele Traian Basescu a facut aceste declaratii la Aeroportul "Henri Coanda", inaintea plecarii sale la Bruxelles, unde va participa la dineul de lucru al sefilor de stat sau de guvern din statele membre ale Uniunii Europene, in formatul Consiliului European.

In urma alegerilor de duminica, PMP a obtinut 6,21 % din voturi, potrivit rezultatelor partiale anuntate, luni dupa-amiaza, de Biroul Electoral Central, dupa centralizarea proceselor-verbale din 96,18% din sectiile de votare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.