Politica 26 Mai 2014 14:45
Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca refacerea USL este posibila si cu actuala conducere a PNL, dar a mentionat ca nu se mai pune problema paritatii liberalilor in aceasta alianta.

"Nu mai comentez despre domnul Antonescu, este problema lor ce se intampla in PNL, cu Antonescu", a declarat Daniel Constantin despre anuntul intentiei de demisie a lui Crin Antonescu de la sefia PNL.

El a precizat ca anuntul demisiei lui Klaus Iohannis este unul normal, pentru ca a fost vorba despre o decizie asumata de toata conducerea partidului, de a obtine 20% la euroalegeri, asa cum Iohannis a sustinut si iesirea din USL si listele separate la europarlamentare.

"Deci, ceea ce se intampla acum in PNL este din cauza, mai degraba, si a domnului Iohannis", a aratat Constantin.

Liderul PC a mai declarat ca refacerea USL este posibila si cu actuala conducere a PNL.

"Noi am mai spus-o, important nu este cine conduce PNL, ci sa raspundem si sa trecem peste orice fel de orgolii, sa raspundem asteptarilor cetatenilor, daca se poate in acea formula", a comentat Daniel Constantin, precizand ca, daca nu se poate, se va merge in continure cu formula PSD-UNPR-PC.

Despre o intrare a liberalilor cu paritate la guvernare, Constantin a spus ca nu crede ca se mai pune problema acestui lucru.

"De atunci se stia, si ei stiau. Noi am spus atunci conducerii PNL ca practic s-a obtinut paritatea in conditiile in care PC era alaturi de PNL. Nu mai poate fi vorba de paritate", a spus presedintele PC.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.