Politica 25 Mai 2014 12:44
Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca agresarea presedintelui Traian Basescu la Constanta reprezinta un gest reprobabil, el aratand ca acest tip de manifestare trebuie condamnat si sanctionat.

"Dincolo de orice fel de pasiune si de lucruri pe care le avem de reprosat, cred ca incidentul de azi de la Constanta in care a fost implicata o persoana care l-a agresat pe presedintele tarii, cred ca este de condamnat, cred ca este reprobabil si cred ca trebuie sa traim intr-o societate in care oricat de tare antipatizam pe cineva, ne purtam totusi civilizat", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit premierului, astfel de gesturi trebuie sanctionate.

"Deci, din punctul meu de vedere - nu ma puteti banui ca am vreo simpatie pentru domnul presedinte - dar acest gen de manifestari trebuie sa fie condamnate si sanctionate", a adaugat premierul.

Presedintele Traian Basescu a fost scuipat de un tanar, sambata, la Constanta, in momentul in care a coborat de pe nava scoala "Mircea", barbatul fiind imobilizat imediat de catre ofiterii SPP.

Incidentul a avut loc la finalul vizitei facute de seful statului la bordul navei scoala "Mircea". La coborarea de pe vas, seful statului a fost scuipat in fata, de la o distanta foarte mica, de un barbat din multime.

Barbatul a fost imobilizat imediat de catre ofiterii SPP, in timp ce seful statului s-a sters cu mana pe fata, apoi a continuat sa vorbeasca cu cativa oameni din multimea adunata in terminalul de pasageri al Portului Constanta. Dupa ce a stat de vorba cu oamenii pret de aproximativ doua minute, presedintele s-a urcat in masina si a plecat din port.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.