Politica 22 Mai 2014 14:58
Presedintele interimar PNL Satu Mare, Virgil Enatescu, precizeaza, intr-un comunicat, ca, in calitatea pe care o detine, nu a invitat si nu accepta primirea lui Calin Popescu-Tariceanu in organizatia liberala.

"La Satu Mare, ca presedinte interimar al Organizatiei Judetene Satu Mare, nu am invitat si nu accept primirea lui Calin Popescu-Tariceanu in organizatia noastra. Mentionez ca aici sunt probleme foarte mari din cauza diversiunii", mentioneaza Virgil Enatescu, in comunicatul transmis joi de PNL, scrie MEDIAFAX.

"Am luptat, lupt si voi lupta impotriva divizarii PNL la nivel national. Nici cei din Organizatia Satu Mare nu sunt toti de acord cu primirea lui Tariceanu in organizatia noastra", continua el.

Virgil Enatescu mai spune ca nu este de acord "cu pastrarea si relansarea USL la Satu Mare si de la Satu Mare".

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, joi, ca a acceptat propunerea PNL Satu Mare de a reveni in partid.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.