Politica 19 Mai 2014 17:41
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca premierul Victor Ponta si ministrul Transporturilor, Dan Sova, doresc sa transfere catre ”clanul Mazare” o cota parte din actiunile de la Portul Constanta printr-o Hotarare de Guvern, eludand astfel prevederi constitutionale.

”Vedem eforturile cuplului Ponta-Sova de a eluda chiar prevederi constitutionale, de a incerca sa reglementeze printr-o Hotarare de Guvern ceea ce nu poate fi reglementat decat printr-o lege si de a sfida toate considerentele de ordin economic, de ordin social, si mai ales de ordin strategic care fac de nediscutat aceasta oferire a unui obiectiv strategic national al Romaniei in gestiunea clanului rosu de la Constanta”, a declarat Antonescu.

Presedintele PNL a sustinut ca in timpul guvernarii USL liberalii s-au „opus categoric” si au reusit sa impiedice „cadorisirea Portului Constanta catre clanul Mazare”.

„Atunci cand s-a discutat legea descentralizarii, noi am impiedicat descentralizarea politiei nationale, am impiedicat trimiterea porturilor, inclusiv sau in primul rand a Portului Constanta catre autoritatile locale, si de asemenea anumite structuri din Ministerul Muncii”, a mai precizat liderul PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.