Politica 19 Mai 2014 15:24
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca decizia Birourilor Permanente reunite privind calendarul prezentarii si dezbaterii motiunii de cenzura incalca Regulamentul, liderul liberal sustinand ca Victor Ponta nu are curaj sa discute despre guvernare, chiar daca are o majoritate solida.

Liderul PNL a spus, intr-o conferinta de presa, ca majoritatea ”a impus” decizia ca motiunea de cenzura initiata de PNL sa fie citita joi, si nu astazi sau maine, ceea ce reprezinta o incalcare a Regulamentului si Constitutiei.

”Ea confirma ceea ce noi am banuit de la inceput si am spus, si anume teama lui Victor Ponta si a asociatilor sai din Guvern si din majoritate de a face o dezbatere publica, parlamentara, asupra temelor de fond ale guvernarii. Asa cum pe parcursul acestei campanii electorale Victor Ponta si oamenii sai au incercat sa evite continutul dezbaterii, sa evite lucrurile care cu adevarat ii intereseaza pe oameni, care cu adevarat au influenta asupra vietii lor, si in privinta motiunii de cenzura, desi beneficiind de majoritate pe care o descrie foarte solida si foarte loaila, Victor Ponta nu a avut curaj sa poarte aceasta dezbatere”, a declarat Antonescu, potrivit mediafax.

Liderul PNL a sussinut ca premierul Victor Ponta si „anexele PSD” se tem de o dezbatere serioasa pe situatia economica, dar si despre faptul ca premierul „patroneaza personal si protejeaza actiunile sau intentiile de actiune in sensul coruptiei, feudalizarii Romaniei, in sensul lotizarii pesediste a acestei tari”.

„Ponta este obisnuit sa mearga sa vorbeasca singur, sa nu fie deranjat de moderatorii tocmiti ca sa-i ridice osanale si sa povesteasca, asa cum face si la inceputul fiecarei sedinte de guvern, cat de bine este in Romania, cat de frumos traim noi in noua epoca pesedista si cum o singura problema exista, si anume faptul ca PNL nu se aliniaza viziunilor sale”, a mai afirmat liderul PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.