Politica 18 Mai 2014 15:47
Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Alba Iulia, la o dezbare a Fundatiei Miscarea Populara, ca obiectivul sau pana in noiembrie, chiar daca "aceasta atitudine are pierderi electorale" si pentru el, este ca premierul Victor Ponta "sa nu poata deveni presedintele Romaniei".

Traian Basescu a declarat, sambata, intrebat ce ar trebui facut pentru a se opri coruptia si dezbinarea tarii, ca are un obiectiv "clar" pana la incheierea mandatului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Daca ati vazut ca raspuns la atacurile mizerabile pe care Ponta si televiziunile lui le fac la adresa mea, a familiei mele, nu ezit sa raspund. Obiectivul meu, chiar daca aceasta atitudine are pierderi electorale si pentru mine, obiectivul meu este ca pana in noiembrie, acest om sa ajunga la un nivel la care sa nu mai poata deveni presedintele Romaniei", a declarat Traian Basescu.

De asemenea, seful statului a afirmat, la Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba-Iulia, ca Ponta "nu trebuie sa fie presedintele Romaniei".

"Ganditi-va ca acest om care apara coruptii din partidul sau si spunea ieri (vineri - n.r.) ca va politiza inapoi DNA, ar ajunge presedinte. Romania s-ar scufunda in neincredere", a adaugat Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.