Politica 18 Mai 2014 13:41
Liderul PDL, Vasile Blaga, a afirmat, sambata, la Ploiesti, ca "tinerii pesedisti sunt mai rai decat vechii", sustinand ca "tanara garda a PSD lucreaza numai pe clanuri".

"Tinerii pesedisti sunt mai rai decat vechii pesedisti. Uitati-va cum se manifesta tinerii pesedisti acolo unde au puterea, in primarii, in consilii judetene, in Guvern. (...) Daca ne uitam acum la conducerea tanara, tanara garda a PSD, lucreaza numai pe clanuri. Domnul Ponta, cel putin cu numele, e premier, doamna e in PE, socrul mare - seful senatorilor PSD, finutul, de pe aici, ministru la Justitie si mai continuam cu jumatate de Guvern", a afirmat Vasile Blaga sambata, la un miting electoral la Ploiesti.

Presedintele PSD a dat ca exemplu cazul fostului prefect al judetului Galati Emanoil Bocaneanu, arestat dupa ce ar fi incercat sa angajeze un asasin pentru uciderea unuia din denuntatorii din dosarul sau de coruptie.

"Ganditi-va numai la cel care a fost prefectul PSD de Galati. (...) I-a trecut prin cap tanarului pesedist, fost prefect, sa plateasca un criminal sa omoare o martora la proces. Asta se intampla in Romania in 2014, cu PSD la putere. De aceea trebuie sa plece. Nu va fie frica, PSD-ul pica", a afirmat Vasile Blaga.

Presedintele PDL a criticat si programul economic al PNL, despre care a spus ca este "o fituica", Blaga spunand ca PSD "nu s-a obosit nici macar sa scrie un rand" in acest sens.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.