Politica 16 Mai 2014 13:21
Pozitia NATO este una de sustinere a modului in care Romania isi indeplineste angajamentele de stat membru si aplica sanctiunile internationale, a declarat premierul Victor Ponta, dupa intalnirea avuta, la sediul Ministerului Apararii, cu secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen.

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a sosit, joi seara, la Bucuresti. Sosirea la Bucuresti a fost anuntata pe contul de Twitter al lui Anders Fogh Rasmussen, care mentioneaza ca va avea intalniri cu presedintele Traian Basescu, premierul Victor Ponta si ministrii Titus Corlatean si Mircea Dusa, scrie MEDIAFAX.

Aflat la final de mandat, Anders Fogh Rasmussen, efectueaza in aceasta perioada vizite in mai multe state europene.

Intr-un interviu pentru postul public de televiziune, Rasmussen, a declarat ca semnalul transmis "potentialilor agresori" este "nici sa nu se gandeasca sa agreseze un aliat NATO", el precizand, de asemenea, ca Alianta este pregatita sa isi apere fiecare bucatica a teritoriului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.