Politica 16 Mai 2014 11:09
Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, si-a sfatuit colegii democrat-liberali sa nu intre in jocul psihologic al sondajelor si a cerut filialelor sa nu puna in sectiile de votare oameni care ar putea vinde partidul.

Gheorghe Flutur a spus joi, la o intrunire electorala a PDL Iasi, ca membrii partidului nu ar trebui sa fie descurajati de sondajele de opinie "vanturate" in ultima vreme, el sfatuindu-si colegii democrat-liberali sa nu intre in jocul psihologic al adversarilor politici, care indica PDL la o cota redusa.

"Va cer sa fiti atenti la aceste sondaje si sa nu intrati in jocul psihologic al adversarilor. Si Mircea Geoana a baut sampania victoriei degeaba. Exit-poll-urile il dadeau cu cateva puncte in fata in seara votului, scopul fiind ca oamenii nostri sa fie descurajati si sa plece acasa. Daca PDL se mobilizeaza bine in ultimele zile de campanie, mai punem trei-patru procente. Iar noi stim sa colindam tara, nu stam cu pijamalele in studiouri de televiziune, cum fac altii", a spus Gheorghe Flutur, potrivit MEDIAFAX.

Totodata, secretarul-general al PDL a atras atentia asupra pericolului ca in sectiile de votare sa existe oameni desemnati de PDL, dar care in realitate sa fie "trup si suflet" alaturi de PSD.

"Aveti grija de oamenii din sectii. In Olt, un judet rosu, presedintele filialei de acolo a facut un test cu oamenii desemnati de partid in sectii. Au fost sunati vreo 50 din oamenii nostri, pentru a-i verifica daca ar putea cadea in plasa PSD. Vreo doi au acceptat sa joace altfel si au fost inlocuiti. Sa nu ne vanda, mare atentie pe cine desemnati. Ar fi pacat de munca noastra, aveti grija pe cine puneti in sectiile de votare", a spus Gheorghe Flutur.

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, alaturi de prim-vicepresedintele Catalin Predoiu si europarlamentarul Monica Macovei au participat joi la o intrunire electorala la Iasi. La actiunea desfasurata la un hotel din centrul Iasiului au participat peste 400 de membri si simpatizanti ai PDL.

Citeste si:
Vasile Blaga îi dă replica lui Băsescu: ”PDL nu poate fi reînviat...
Vasile Blaga îi dă replica...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.