Politica 16 Mai 2014 10:17
Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a fost primit, vineri dimineata, la MApN, unde are intalniri cu premierul Victor Ponta, cu ministrul Apararii, Mircea Dusa si cu ministrul de Interne, Gabriel Oprea.

Inaintea sosirii lui Rasmussen la MApN, premierul si cei doi ministrii au purtat un scurt dialog la intrarea in minister.

Rasmussen a sosit cu 15 minute dupa ora anuntata pentru eveniment, fiind intampinat in fata MApN de Mircea Dusa. Oficialul NATO a primit salutul Garzii de Onoare, fiind intonate imnurile NATO si al Romaniei. Inaltul oficial NATO a salutat in limba romana Garda de Onoare, scrie MEDIAFAX.

Premierul Victor Ponta se intalneste cu secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, la sediul Ministerului Apararii Nationale, iar la ora 10.00 va sustine declaratii de presa la Palatul Victoria.

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a sosit, joi seara, la Bucuresti. Sosirea la Bucuresti a fost anuntata pe contul de Twitter al lui Anders Fogh Rasmussen, care mentioneaza ca va avea intalniri cu presedintele Traian Basescu, premierul Victor Ponta si ministrii Titus Corlatean si Mircea Dusa. Alianta Nord-Atlantica a anuntat, miercuri, printr-un comunicat, ca secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, face joi si vineri o vizita in Romania.

Vineri, Rasmussen se va mai intalni si cu ministrul de Externe, Titus Corlatean.

Oficialul NATO va fi primit la Cotroceni de catre presedintele Traian Basescu. Seful statului si Anders Fogh Rasmussen vor sustine o declaratie de presa comuna. De asemenea, presedintele Basescu va oferi un dejun in onoarea secretarului general al NATO, in Salonul Florilor de la Palatul Cotroceni.

Aflat la final de mandat, Anders Fogh Rasmussen, efectueaza in aceasta perioada vizite in mai multe state europene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.