Politica 14 Mai 2014 17:08
Organizatia PDL Sector 3 a depus plangeri la toate institutiile abilitate printre care BEC, Politie si Parchet, prin care il reclama pe primarul Sectorului 3, Robert Negoita, ca incalca legea si distruge materialele electorale ale PDL amplasate legal.

Presedintele al Organizatiei PDL Sector 3, Sulfina Barbu, a spus, intr-o conferinta de presa, ca "Robert Negoita, primarul cu scoala putina si cu minte si mai putina, incalca legea si distruge sistematic materialele electorale ale Partidului Democrat Liberal amplasate legal, conform aprobarii Primariei Generale a Municipiului Bucuresti, cu semnatura primarului general Sorin Oprescu".

"PDL anunta pe aceasta cale ca a depus plangeri la toate institutiile abilitate, Biroul Electoral de sector, BEC, Primaria Municipiului Bucuresti, Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 3 si Politie. Vandalul Robert Negoita ne-a adus pagube materiale importante, dar cel mai grav aspect il reprezinta incalcarea dreptului unui partid politic la o campanie electorala corecta", a sustinut Barbu.

Ea a precizat ca plangerile pe care PDL le-a depus la institutiile abilitate se refera la afisajul electoral, la distrugere de bunuri, la incalcarea dreptului unui partid politic de a-si face campanie electorala, fapte ce sunt prevazute si sanctionate in art. 253 si 385 din Codul penal.

"Cerem sa ne fie returnate in stare initiala sau despagubiri materiale, noi avem contracte, estimez ca valoarea este de peste 20.000 de euro, dar cifrele sunt exacte in contractele noastre pentru tot ce inseamna afisajul electoral. La plangeri am atasat si fotografii cu societatea Administratia domeniului public sector 3, cu masini, cu oameni, au mers si au taiat materialele noastre electorale, avem inclusiv fotografiile atasate la dosar", a precizat Sulfina Barbu.

Ea a precizat ca plangerile PDL ii vizeaza pe primarul Sectorului 3 si pe functionari din primarie care au semnat o dispozitie in acest sens.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.