Politica 13 Mai 2014 15:59
Presedintele Traian Basescu i-a trimis o scrisoare premierului Victor Ponta in care il invita la consultari marti, la ora 17.30, pentru "clarificarea nelamuririlor Guvernului referitoare la politica externa, de securitate si de aparare a Romaniei".

"Avand in vedere declaratiile dumneavoastra publice recente prin care va manifestati nelamurirea in legatura cu pozitia Romaniei privind situatia din Ucraina si din regiune, in conformitate cu Art. 86 din Constitutia Romaniei va invit pentru consultari astazi, 13 mai 2014, la ora 17.30, la Palatul Cotroceni", se arata in scrisoarea deschisa transmisa de presedintele Traian Basescu premierului Victor Ponta, transmite MEDIAFAX.

In scrisoare se mai mentioneaza ca aceste consultari vizeaza "clarificarea nelamuririlor Guvernului referitoare la politica externa, de securitate si de aparare a Romaniei - problema urgenta si de importanta deosebita".

"La aceasta intalnire va recomand sa participe toti membrii Guvernului sau, cel putin, ministrii care fac parte din Consiliul Suprem de Aparare a Tarii", mai precizeaza Traian Basescu in scrisoare.

Anterior, premierul Victor Ponta a anuntat ca i-a transmis presedintelui Traian Basescu solicitarea de convocare a unei reuniuni extraordinare a CSAT privind situatia politica din regiune, dar ca nu a primit inca un raspuns din partea acestuia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.