Politica 11 Mai 2014 13:10
Traian Basescu spune ca statul roman este inca mult prea ineficient si rigid in relatia cu cetatenii Romaniei,

”Noi inca suntem la stadiul la care privim statul ca pe o masinarie care ne este potrivnica. Nu din cauza noastra, ci a statutului insusi”, a declarat Traian Basescu, precizand ca ”cel ma bun motiv sa nu il recunoastem ca prieten este ca are naravul sa faca ce vrea, fara sa ne intrebe”.

Potrivit presedintelui Basescu, ”statul roman este inca mult prea ineficient si rigid in relatia cu cetatenii Romaniei.

”Este ineficient, privind la lucrurile cu care cetateanul se intalneste in fiecare zi, este ineficient pentru ca nu accepta sa fie gestionat de oameni competenti”, a aratat seful statului, citat de MEDIAFAX.

Basescu a precizat ca, de prea multe ori, in posturile de conducere se aseaza oameni politici, ceea ce nu e rau, dar statul a coborat prea jos limita la care au prioritate politicienii, si nu specialistii.

”Nu trebuie sa avem om politic la ANAF-ul de Timisoara , la ANAF-ul de la Arad, la Inspectoratul de invatamant de Timisoara, la Oficiul pentru Protectia Consumatorilor (..) Toate aceste institutii, parte a statului, sunt puternic poluate de coruptie”, a afirmat Traian Basescu.

Presedintele se afla, duminica, la Timioara, la dezbaterea "Continuarea reformei statului in educatie si sanatate”, organizata de Fundatia "Miscarea Populara”, dupa ce cu o zi in urma a fost la Arad.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.