Politica 6 Mai 2014 12:41
Presedintele Traian Basescu a afirmat, marti, ca fotografiile in care apare alaturi de lideri ai PMP, imbracat cu un tricou cu insemnele acestui partid, sunt "facute intr-o zi de vacanta data de Guvern" si postate de acestia pe Facebook, nu pe afise electorale.

Intrebat despre implicarea sa in campania electorala a PMP, dupa ce a aparut in fotografii alaturi de liderii acestui partid, imbracat cu un tricou cu insemnele formatiunii, presedintele a spus ca se afla la Neptun, iar cei de la PMP au venit pe litoral si i-a invitat in statiune.

"Eram la Neptun, cei de la PMP au venit pe litoral si i-am invitat la Neptun pentru cateva ore, am mai discutat, mi-au aratat tricourile si am imbracat un tricou. Putea fi cu orice. Am facut poze de grup si cu fiec in parte, ca au vrut sa avem poze impreuna, le au pus pe Facebook, nu pe afise electorale. Nu e vina lor ca au fost preluate de toate televiziunile niste fotografii intr-o zi de vacanta. Guvernul a dat vacanta, iar in vacanta omul se imbraca cum vrea", a afirmat Traian Basescu, intr-un interviu la Gandul LIVE, scrie MEDIAFAX.

El a mai spus ca e mai grav atunci cand un presedinte poarta eticheta Lacoste, de exemplu.

Presedintele Traian Basescu, purtand un tricou cu inscriptia "Vote for PMP" si cu sigla acestei formatiuni, apare intr-o serie de fotografii realizate la malul marii, alaturi de lideri ai Partidului Miscarea Populara, imaginile fiind postate pe contul de Facebook al Elenei Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.