Deputatul Florin Popescu, fost presedinte al Consiliului Judetean Dambovita, s-a prezentat miercuri la DNA, el declarand ca a fost chemat de procurori pentru a-i fi aduse la cunostinta acuzatiile intr-un dosar de coruptie.

Florin Popescu a declarat, la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie, ca a fost citat telefonic de procurorii anticoruptie si ca urmeaza sa afle despre ce este vorba.

"Sunt la dispozitia justitiei si daca am gresit, sa platesc. Voi da o decalaratie cand ies", a spus deputatul Florin Popescu, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat daca dosarul in care este vizat are legatura cu presupuse fapte de coruptie privind modul de organizare a campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din anul 2012, Popescu a aratat ca s-a implicat in acea campanie, desi era suspendat din functia detinuta atunci in PDL. Intrebat daca in legatura cu acea campanie a cerut bani unor oameni de afaceri, Popescu a spus ca nu a solicitat niciun ban.

Intrebat care au fost gradul sau de implicare in campania electorala din 2012 si care actiunile sale directe, Popescu a raspuns: "In campania din 2012, de la parlamentare, eu nici nu eram presedintele partidului. Fusesem suspendat de catre domnul Blaga, deci nu eram presedinte de partid si eu niciodata nu am fost trezorierul partidului, nici la nivelul judetului Dambovita, nici la nivel national. Am facut campanie, cum sa nu fac. Am mers din poarta in poarta, am prezentat oferta electorala si am spus ca, daca considera oamenii ca mi-am facut datoria fata de Targoviste si de judetul Dambovita, sa ma voteze".

Intrebat daca se afla pentru prima data la DNA, Florin Popescu a spus ca a mai avut o reclamatie facuta de "niste adversari de acolo, din judetul Dambovita, pe o tema mai veche, cu un stilou ...".

Florin Popescu a fost lider al filialei PDL Dambovita si presedinte al CJ Dambovita in mandatul 2008-2012. In decembrie 2012, Florin Popescu a obtinut un mandat de deputat in Dambovita. La inceputul lunii februarie 2014, Florin Popescu a demisionat din PDL, iar ulterior s-a inscris in PMP.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.