Senatorul PSD Marius Isaila a fost denuntat succesiv de colaboratorii sai, pe parcursul cercetarilor in dosarul in care e acuzat de trafic de influenta, procurorii constatand ca parlamentarul discuta in toalete si isi dezbraca interlocutorii pentru a verifica daca au aparatura de ascultare.

Conform referatului DNA consultat de MEDIAFAX, senatorul Isaila a fost denuntat pe parcursul cercetarilor de "intermediarul" Catalin Cristescu, pe care l-a folosit pentru a obtine aproximativ 200.000 de euro din trafic de influenta, dar si de "prietenul" si consilierul sau parlamentar, Stefan Cristian Ene.

Cei doi au colaborat cu procurorii DNA pentru a proba infractiunile in cazul senatorului PSD, Cristescu participand la organizarea flagrantului lui Ene, si la randul sau Ene pentru a completa probleme de trafic de influenta si instigare la fals in inscrisuri.

Cazul senatorului Marius Isaila se afla in atentia Comisiei juridice din Senat, care urmeaza sa propuna plenului Senatului o rezolutie pentru incuviintarea arestarii preventive sau respingerea solicitarii formulate de DNA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.