Premierul Victor Ponta spune ca nu mai vrea sa puna "gaz pe foc" in conflictul cu seful statului intrucat nivelul "la care s-a ajuns in ultimele zile este inacceptabil", adaugand ca "ce va face presedintele cu canistra dupa dansul e o problema care il priveste".

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, joi, la Campia Turzii, cum comenteaza faptul ca parlamentarii au semnat plangerea penala a Gabrielei Vranceanu-Firea impotriva presedintelui Traian Basescu.

"Sunt convins ca justitia se va pronunta si va face dreptate si sunt convins ca nivelul de conflict la care s-a ajuns in ultimele zile este inacceptabil. Eu, cel putin, nu doar ca nu mai pun gaz pe foc, ci, dimpotriva, incerc sa pun cat mai multa apa posibil. Ce va face presedintele cu canistra dupa dansul e deja o problema care il priveste, dar eu nu voi mai raspunde la asa ceva", a afirmat Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a spus ca pana in 16 noiembrie Romania va fi o tara tulburata, dar dupa acea data vrea ca tara sa fie una "mai linistita, mult mai civilizata, mai normala, semnalul venind de la cei care conduc tara".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.