Senatorul PSD Ilie Sarbu a comentat, miercuri, declaratiile sefului statului legate de mutarea biroului premierului la MApN, social-democratul spunand: "Dansul cand tremura dimineata cand intra in birou, de-abia il tin consilierii si-l reanima cu diverse tarii (...) ar trebui sa mearga la medic".

Sarbu a fost intrebat, miercuri dimineata, la Senat, despre declaratiile presedintelui Traian Basescu legate de mutarea biroului premierului Ponta la MApN.

"S-a referit la premier ca a avut o cadere nervoasa. Dansul cand tremura dimineata cand intra in birou, de-abia il tin consilierii si-l reanima cu diverse tarii, el n-ar trebui sa mearga la medic? Cred ca si el ar trebui sa mearga la medic, mi se pare firesc. Daca tot vorbim de cei care au caderi, unii le au in alcool", a declarat Ilie Sarbu, potrivit MEDIAFAX.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca saptamana viitoare isi va muta biroul la sediul MApN, unde va avea intalnirile si activitatile oficiale, aparatul de lucru ramanand la Guvern, motivul gestului sau tinand de evitarea "inscenarilor lui Basescu si ale presei".

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca "solutia de a se ascunde intr-un buncar la Ministerul Apararii arata ca premierul si-a pierdut controlul", "nu mai deosebeste institutiile" si ca este "las".

"Victor Viorel are o problema de nervi, a cedat nervos, i se pare ca numai Armata il mai poate apara de furia baronilor, de a mea sigur nu are de ce sa se fereasca, pentru ca eu nu sunt furios pe el, eu sunt la stadiul la care deja de un timp bun il compatimesc pentru cum a ajuns, din pacate trage si tara dupa el", a spus Basescu.

El a mai spus ca nu a auzit ca vreun alt premier "sa se fi retras in bucarul de la Ministerul Apararii".

"Cred ca a cedat nervos Victor Viorel. Este unic in Europa si ca atitudine si ca solutie. N-am auzit de 25 de ani de la Revolutie si cu atat mai putin in ultimii 10 de ani de cand cunosc toti premierii din Uniunea Europeana ca vreunul sa se fi retras in buncarul de la ministerul apararii", a spus Basescu.

Potrivit lui Traian Basescu, "solutia de a se ascunde intr-un buncar la Ministerul Apararii arata ca premierul si-a pierdut controlul, nu mai deosebeste institutiile si arata ca este las".

Citeste si:
Traian Băsescu a fost internat la Spitalul Militar din Bucureşti
Traian Băsescu a fost...

"La Palatul Victoria, baronii nu pot fi opriti, si fac cum facea Mircea Badea, pe la emisiuni: Ma duc, il iau si il dau de toti peretii. Pai voi credeti ca, in fata unui baron, Victor Viorel e cum e in fata microfoanelor? Il plesnesc aia de nu se vede, ii merg fulgii, nu poate avea obraznicia pe care o afiseaza in fata jurnalistilor, atunci cand e in fata baronilor", a mai comentat seful statului.

El a afirmat ca premierul a considerat ca "la Ministerul Apararii, fiind unitate militara (...) baronii nu au access sa ii spuna: Iar ne lasi pe mana justitiei, Viorele, ce faci?".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.