Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat, joi, raspunzand unei intrebari, ca PSD nu a intreprins intreprins nicio actiune, nici politica, nici de alta natura, de blocare a Justitiei in cazul social-democratilor cercetati penal.

Solicitat sa comenteze declaratiile presedintelui PSD, Victor Ponta, care spus ca nu se dezice de membrii PSD cercetati penal, in contexul in care presedintele de onoare, Ion Iliescu, facea apel, recent, ca Justitia sa fie lasata sa-si faca treaba, Dragnea a raspuns: "Dati-mi voie sa incep raspunsul cu o intrebare, e o intrebare ajutatoare: ati sesizat dumneavostra, sau domnul presedinte Iliescu, ca PSD a blocat intr-un fel Justitia?".

"Adica, contra mascatilor care l-au luat pe Radu Mazare de la restaurant au fost ceva trupe de la PSD, Radu Mazare fiind intr-adevar un monstru si un urias care era cu sabii la el si cu pistoale?", a adaugat Dragnea, potrivit MEDIAFAX.

El a mentionat ca e posibil ca Ion Iliescu sa nu fi fost bine informat atunci cand s-a pronuntat asupra acestei teme si a subliniat faptul ca PSD nu a intreprins intreprins nicio actiune, nici politica, nici de alta natura, de blocare a Justitiei.

"Am vazut declaratia domnului presedinte Iliescu, il respectam, este presedintele de onoare al nostru, dar poate nu fost bine informat. PSD nu a intreprins nicio actiune, nici politica, nici de alta natura, pentru a bloca procedurile judiciare, absolut niciuna", a precizat Dragnea.

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, declara, recent, intr-un interviu, ca Justitia trebuie sa-si faca datoria, indiferent despre cine este vorba si partidul nu poate sa apere oameni care intra in conflict cu legea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.