Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca sustinatorii PNL nu vor vota cu Mircea Diaconu, ci cu candidatii liberali la europarlamentare, mentionand ca spera ca fostul vicepresedinte al partidului sa nu se lase folosit intr-o campanile impotriva PNL.

Antonescu a fost intrebat intr-o discutia la Hotnews de ce PNL nu boicoteaza candidatura lui Mircea Diaconu. "Sustinatorii PNL vor vota PNL si nu Mircea Diaconu", a raspuns Antonescu.

Liderul PNL a mai precizat ca spera ca fostul vicepresedinte al partidului sa nu se lase folosit.

"Nu l-am putut mentine pe Mircea Diaconu pe lista PNL pentru ca am luat act de hotararea si de interpretarea oficiala a Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Daca alte instante au hotarat altceva domnul Diaconu va candida independent si dincolo de a ne prezenta aceasta explicatie simpla nu avem cum opri campania despre care vorbiti (impotriva PNL, nr). Ar fi frumos ca domnul Diaconu sa nu se lase folosit in aceasta campanie", a mai spus Antonescu, potrivit MEDIAFAX.

Mircea Diaconu poate candida la alegerile pentru Parlamentul European, a decis definitiv, miercuri, Curtea de Apel Bucuresti, care a mentinut decizia in sens luata de Tribunalul Capitalei. Prin decizia de miercuri, Curtea de Apel a respins contestatiile fata de hotararea tribunalului inaintate de Agentia Nationala de Integritate si Ministerul Public.

Tribunalul Capitalei a admis, in 5 aprilie, contestatia lui Mircea Diaconu privind candidatura sa ca independent la alegerile europarlamentare. Decizia a fost atacata la Curtea de Apel Bucuresti, care, miercuri, a mentinut decizia tribunalului, astfel ca Diaconu poate candida, in mai, la europarlamentare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.