Agentia Nationala de Integritate verifica declaratiile de avere ale lui Radu Mazare depuse de-a lungul ultimului mandat de primar al Constantei, au declarat surse apropiate anchetei.

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a fost adus, marti, de mascati, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

Procurorul sef al DNA, Codruta Kovesi, a declarat marti ca a fost inceputa urmarirea penala in dosarul in care au fost facute mai multe perchezitii, intre care si la locuinta primarului Radu Mazare, precizand ca aceasta cauza vizeaza fapte care intra in competenta directiei, scrie MEDIAFAX.

"Este un dosar intrumentat de procurori din cadrul structurii centrale a Directiei Nationale Anticoruptie. In cursul diminetii s-au efectuat aproximaiv 12 perchezitii domiciliare la anumite persoane fizice si la o institutie publica", a spus Codruta Kovesi.

Procurorul sef al DNA nu a vrut sa precizeze care sunt acuzatiile existente in acest dosar, spunand doar ca obiectul dosarului vizeaza fapte care intra in competenta DNA.

Procurorii DNA au facut, marti, perchezitii la Primaria Constanta si la locuinta primarului Radu Mazare, intr-un dosar in care sunt vizate fapte de coruptie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.