Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj procurorilor, marti, la bilantul MAI, in legatura cu ancheta Corpului de control al premierului privind achizitia de teren agricol la Nana: "Va rog anchetati imediat si, daca e incalcare de lege, sa raspunda inclusiv presedintele Romaniei!".

In discursul sustinut la bilantul MAI, Traian Basescu a spus ca a aflat despre raportul Corpului de control al premierului, privind nereguli in achizitia de terenuri la Nana, si a cerut institutiilor sa ancheteze imediat, iar daca este incalcare de lege, sa raspunda inclusiv presedintele.

"Eu va rog, aici, pe voi, pe politisti, pe procurorul general, pe procurorul sef DNA, pe procurorul sef DIICOT, anchetati, imediat, si, daca este incalcare de lege, sa raspunda inclusiv presedintele Romaniei", a spus seful statului, potrivit MEDIAFAX.

Traian Basescu a continuat: "Dar eu va pot spune asta pentru ca eu sunt liber fata de voi si fata de oricine".

La bilantul MAI mai participa premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Apararii, Mircea Dusa, procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, procurorul sef al DNA, Codruta Kovesi, procorul sef al DIICOT Alina Bica, seful SRI, George Maior.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.