Liderul deputatilor PNL, George Scutaru, a declarat luni ca a primit mandatul deputatilor liberali pentru a solicita in sedinta BPN de marti excluderea lui Radu Stroe sau suspendarea pentru sase luni din partid, motivand ca fostul ministru "isi bate joc de munca" celor din partid.

"Maine voi face, ca si lider de grup, in cadrul BPN propunerea unei sanctionari a domnului Stroe, au fost doua propuneri. Mandatul meu este sa prezint dorinta grupului de a discuta acest caz cu doua propuneri, fie excluderea, fie suspendarea pe sase luni", a declarat Scutaru, potrivit MEDIAFAX.

Liderul deputatilor PNL a precizat ca in favoarea acestui mandat s-au exprimat majoritatea deputatilor liberali, fiind inregistrate doua voturi "impotriva" si sase abtineri.

Intrebat ce i se reproseaza lui Radu Stroe, Scutaru a raspuns: "Faptul ca in momentul in care tot partidul este angrenat, de la ultimul membru pana la presedintele partidului, pana la ultimul parlamentar, intr-o batalie pe viata si pe moarte, cea mai importanta batalie a partidului, un vicepresedinte al partidului, fost demnitar - si nu orice demnitar, Radu Stroe a primit ultima demnitate cea de ministru de Interne - practic prin atitudinea sa arunca in aer si isi bate joc de munca tuturor acestor oameni".

Surse liberale declarau anterior ca deputatii PNL l-au mandatat pe liderul grupului parlamentar, George Scutaru, sa solicite in Biroul Politic discutarea situatiei lui Radu Stroe, vicepresedinte al PNL, cu propunerea de suspendare pentru sase luni sau excludere din partid.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.