Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, sambata, ca decizia finala de a candida la Presedintie ii va apartine lui Victor Ponta, adaugand ca "nimeni nu poate fi impins sa mearga la Cotroceni".

Initial, Liviu Dragnea declara, la Poiana Brasov, referitor la postarea facuta vineri de Victor Ponta pe Facebook, ca premierul nu se referea la retragerea din viata politica, ci "din disputa politica", adaugand: "Poate se gandeste sa se retraga la Cotroceni".

Ulterior, intr-o conferinta de presa, Dragnea a fost intrebat daca Ponta ar vrea "sa se retraga la Cotroceni", vicepremierul raspunzand ca el nu trimite pe nimeni la Cotroceni, transmite MEDIAFAX.

"Eu am citit acea postare in acest registru: si anume ca ar avea in vedere ca, dupa atatia ani de participant activ la viata publica si politica din Romania, cu eforturi si cu tot ce a facut bine pentru institutiile pe care le-a condus, pentru tara si Guvern, sa se retraga din viata si disputa politica a partidelor si eu am zis ca poate e vorba despre retragere la Palatul Cotroceni si sa fie un mediator si un unificator", a spus Liviu Dragnea.

Vicepremierul a mai afirmat ca nu crede ca Victor Ponta ar merge "intr-o sinecura undeva", pentru ca "este perceput ca un om foarte activ si care face lucruri".

El a precizat ca "decizia finala de a candida la Presedintie ii va apartine lui Ponta" si ca nimeni "nu poate fi impins sa mearga la Cotroceni", nici macar Crin Antonescu sau Elena Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.