PNL a anuntat ca va initia demersurile pentru depunerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Ponta III daca pana la data de 1 mai Executivul nu va introduce masurile de reducere a CAS cu cinci puncte procentuale si de eliminare a impozitului pe profitul reinvestit, cu aplicare de la 1 iulie.

"De introducerea acestor masuri depinde introducerea motiunii de cenzura. Suntem decisi ca, daca Guvernul Ponta minte in continuare si nu introduce aceste masuri cel tarziu pana la 1 mai, cu termen de intrare in vigoare a scaderii CAS cu cinci punctre procentuale si renuntarea la profitul reinvest de la 1 iulie, PNL va initia demersurile pentru motiunea de cenzura", a precizat liderului deputatilor PNL, George Scutaru, marti, intr-o conferinta de presa, scrie MEDIAFAX.

El a aratat, raspunzand unei intrebari, ca motiunea de cenzura va fi introdusa in aceasta sesiune parlamentara in cazul neindeplinirii angajamentelor asumate de Guvern in privinta celor doua masuri de reducere a fiscalitatii.

Scutaru a spus ca motiunea de cenzura este un act politic de care opozitia beneficiaza pentru a provoca o dezbatere parlamentara si pentru a cenzura astfel politicile Guvernului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.