Traian Basescu a declarat, luni, despre decizia fiicei sale, Elena, de a nu mai candida la alegerile europarlamentare, ca aceasta a facut ce trebuie si ca se va integra foarte bine in PMP, iar intre timp se va si angaja undeva si poate ii va face un nepotel.

"A facut ce trebuie, m-am bucurat foarte mult ca a luat decizia asta. Hai sa nu ne facem, ca oricum nu ar crede nimeni: am avut discutii cu ea, dar nu mi-a dat un raspuns. Si-a dorit foarte mult sa candideze, intr-un fel sau altul", a spus presedintele Basescu, la B1 TV.

Potrivit MEDIAFAX, el a aratat ca aceasta a strans 150.000 de semnaturi, de la prietenii pe care ii are la organizatia de tineret a PDL din tara, de la cunoscuti, adaugand ca "s-a mai apucat si cate un primar sa ii stranga semnaturi".

Traian Basescu a spus ca a avut o discutie cu fiica sa, cu cateva zile inainte de termenul limita pentru candidaturi, si a lasat-o "cu tema". "Eu plecam la Haga, la Summit-ul despre amenintarile nucleare, si dimineata m-a sunat (..) «Tata, m-am hotarat, e bine sa nu candidez»", a spus Traian Basescu.

Presedintele a mentionat ca o incurajeaza pe Elena sa faca ce vrea ea. "Cred ca se va integra in PMP, in acelasi timp se va angaja undeva, poate mai face un nepotel", a comentat acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.