Victor Ponta a declarat, luni, ca Traian Basescu "uita" sa ii scrie fostului premier Emil Boc pe tema pretului la carburanti, care crescuse cu 70%, dar se "deranjeaza" sa scrie acum scrisori pentru a o ajuta pe Elena Udrea la limuzinele folosite de aceasta.

"Nu i-a scris, tocmai asta e marea stire. Pe vremea domnului Boc a crescut cu 70% pretul la carburanti si domnul Basescu nu-i scria. Pe vremea aia uita. Acum, ca e cu doamna Udrea, trebuie sa o sprijinim sa fie militanta si sa plateasca mai putin la limuzinele pe care le foloseste doamna Udrea. Uite, se deranjeaza presedintele", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a spus ca in mandatul lui Boc si al lui Basescu toate preturile au crescut, cei doi aducand Romania in "catastrofa bugetara si economica". "Cred ca presedintele trebuie sa-si termine mandatul fara a ne mai da de fiecare data lectii despre cum sa nu facem cum a facut el", a spus Ponta.

Solicitat sa comenteze faptul ca Traian Basescu i-a scris din nou luni, pe tema accizei, Ponta a raspuns: "Domnul presedinte Basescu banuiesc ca a vazut ca nu ati dat-o dumneavoastra la televizor pe doamna Udrea cu semnaturile si s-a gandit sa o mai ajute un pic pe doamna Udrea".

Presedintele Traian Basescu i-a trimis o noua scrisoare, luni, premierului Victor Ponta, in care il "roaga" sa renunte la introducerea de la 1 aprilie a accizei de 7 eurocenti la combustibil, deoarece este "o masura cu multiple efecte negative la nivelul populatiei".

Partidul Miscarea Populara a anuntat ca depus luni, la sediul Guvernului, lista cu cele peste 300.000 de semnaturi stranse de la cetateni pentru renuntarea la acciza suplimentara pe combustibil, ce ar urma sa intre in vigoare la 1 aprilie. La sediul Guvernului au fost prezenti pentru depunerea semnaturilor Eugen Tomac, Teodor Baconschi, Cristian Preda, Cristian Petrescu, Clement Negrut, Florin Popescu si Daniel Geanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.