PDL si-a prezentat, duminica, la Sala Palatului, candidatii la alegerile europarlamentare din 25 mai, sloganul campaniei fiind "Europa in fiecare casa!", liderii partidului lansand atacuri la adresa PSD si PNL.

Discursurile liderilor PDL si a candidatilor la europarlamentare au fost insotite de recitaluri ale unor cantareti de muzica populara precum Sofia Vicoveanca, Constantin Enceanu si Aurel Tamas.

Daniel Buda, aflat pe locul cinci pe lista PDL, a declarat in discursul sau ca "Romania este condusa, astazi, de un PSD iresponsabil, de un PNL duplicitar" si a adaugat ca liderul liberal Crin Antonescu este in continuare la guvernare, prin oamenii pe care ii are in deconcentrate. El a mai spus ca guvernarea Ponta-Antonescu este cea mai proasta din cele pe care le-a avut Romania, transmite MEDIAFAX.

Si Traian Ungureanu a tinut sa arate ca lista PDL a fost facuta numai cu gandul la "familie", si anume la familia Partidului Popular European. "Uitati-va pe liste, e plin ochi de rude. Ne-a stat mintea numai la familie, iar familia noastra este Partidul Popular European, asta este diferenta, ceilalti vor divortul de Europa", a comentat Traian Ungureanu.

El a adaugat: "In cazul unei victorii a stangii, in fiecare casa din Europa vom avea somaj frantuzesc si frig rusesc".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.