Prim-vicepresedintele PDL Andreea Paul a afirmat, miercuri, ca se va putea discuta despre o "constructie puternica de dreapta" doar dupa alegerile europarlamentare.

Prezenta miercuri, la Targoviste, unde s-a intalnit cu reprezentantii PDL Dambovita, Andreea Paul a declarat, intr-o conferinta de presa, raspunzand unei intrebari, ca despre realizarea unei constructii politice de dreapta se va putea vorbi dupa alegerile din 25 mai, iar o astfel de constructie ar urma sa aiba la baza PDL si PNL.

"Daca discutam de o constructie puternica pe dreapta, atunci o discutam dupa europarlamentare, pornind de la cei doi piloni de forta, PDL si PNL, si, sigur, si cu partiduletele mai mititele", a afirmat Andreea Paul, potrivit MEDIAFAX.

Aceasta a adaugat ca PDL este dispus sa discute cu toate partidele de dreapta despre realizarea unei astfel de constructii politice, mentionand ca nu crede "in politica andrelelor si sarmalelor invartite pe post".

"Stam de vorba cu toata lumea. Dar hai sa fim obiectivi: nu cred in politica de can-can, in politica andrelelor si a sarmalelor invartite pe post, pentru ca nu cred ca de asta au nevoie romanii. Au nevoie de solutii si de profesionisti", a mai spus Andreea Paul.

Referindu-se la Miscarea Populara, prim-vicepresedintele PSD a afirmat ca partidul "se lupta acum sa obtina pragul electoral pentru a intra in Parlamentul European", iar in Fundatia Miscarea Populara sunt inscrisi mai multi primari alesi sub sigla PDL, in acest context Andreea Paul spunand ca "opozitia este un veritabil test de caracter".

Andreea Paul a criticat Guvernul, apreciind ca "daca ne uitam la cuplul Petrescu - Ponta, vedem paine si circ". Ea a afirmat ca Ioana Petrescu, ministrul Finantelor, "comunica senin ca, fara acciza de 7 eurocenti pe litrul de carburant, nu stie daca se mai pot plati pensiile si salariile" ceea ce "dovedeste ca nu cunoaste nici legea si nici minciunile Guvernului Ponta".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.