Presedintele Traian Basescu a tinut sa ii asigure, miercuri, pe reprezentantii SRI ca, desi in cei zece ani de mandat a beneficiat de un volum enorm de informatii, niciodata, dupa ce va pleca din functie, nu va utiliza informatiile in batalia politica.

La finalul bilantului SRI, seful statului a tinut sa le multumeasca tuturor ofiterilor, specialistilor, angajatilor civili, pentru modul in care si-au indeplinit misiunile in ultimii ani.

"La sfarsitul cuvantului meu, i-am asigurat ca, desi in cei aproape zece ani am beneficiat de un volum enorm de informatii, i-am asigurat ca niciodata, dupa ce voi pleca din functie, nu voi utiliza informatiile primite de la ei in batalia politica", a decarat presedintele Traian Basescu, potrivit MEDIAFAX.

Basescu a multumit SRI pentru modul in care si-a indeplinit misiunile si celor care astazi conduc Serviciul Roman de Informatii, pentru profesionalismul lor, care de altfel, prin atitudine si comportament, a fost transferat pana la cel mai putin important in functie dintre salariatii acestei institutii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.