Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca Emil Boc nu se vede in afara partidului, ci in Miscarea Populara, dar a aratat ca lui ii este greu sa-si sanctioneze fostii sefi de partid.

Blaga a fost intrebat, inaintea sedintei BPN, despre faptul ca Emil Boc a participat la o actiune a Miscarii Populare si daca acesta va fi sanctionat avand in vedere ca fostul premier se vede in afara partidului.

"In afara partidului nu se vede, se vede in Miscarea Populara, dar mi-e greu, eu am un alt fel de a fi, mi-e greu sa-mi sanctionez fostii sefi de partid", a raspuns Vasile Blaga, potrivit MEDIAFAX.

Blaga a aratat ca s-a simtit foarte bine la Cluj la mitingul organizat de PDL si ca Emil Boc a luat "alta decizie" si "il priveste".

"Eu am spus-o si la Cluj, ne-am simtit foarte bine in prezenta a 25.000 de colegi, a fost poate cel mai mare miting organizat de noi in ultimii ani, si eu m-am simtit foarte bine acolo. Dansul a luat o alta decizie, il priveste", a mai spus Vasile Blaga.

Primarul Clujului, Emil Boc, a fost intrebat, sambata, daca nu se vor supara colegii sai din PDL pentru ca nu a fost la mitingul democrat-liberalilor de la Cluj, ci la manifestarea Fundatiei Miscarea Populara de la Bucuresti, el raspunzand: "De ce? Am autorizat mitingul".

"Va dati seama ca daca nu-l autorizam nu aveau miting la Cluj. Pana la urma, orice manifestare politica este binevenita impotriva Guvernului actual", a adaugat Emil Boc.

Presedintele Traian Basescu impreuna cu primarului Clujului Emil Boc au participat, sambata, la o manifestare organizata de Fundatia Miscarea Populara in Bucuresti, cu primarii care simpatizeaza aceasta fundatie. Manifestarea a avut loc in timp ce PDL organiza la Cluj un miting.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.